Η επόμενη διοργάνωση

plast20

Αρχική

Συλλογή στοιχείων μέσω smartphone

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ ΜΕΣΩ SMARTPHONES

H 3EK καινοτομεί και εισάγει ένα νέο, πρωτοποριακό σύστημα συγκέντρωσης των επαγγελματικών στοιχείων των επισκεπτών από τους ίδιους τους εκθέτες, με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο. Η καταγραφή γίνεται ηλεκτρονικά, με το «σκανάρισμα» του barcode ή του QRcode που βρίσκεται τυπωμένο πάνω στην κάρτα εισόδου του κάθε επισκέπτη από το smartphone του εκθέτη.

Έτσι, ο εκθέτης έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει με μία κίνηση όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας του κάθε επισκέπτη του περιπτέρου του και μάλιστα να κρατάει και σημειώσεις για αυτόν. π.χ. «να του τηλεφωνήσω τη Δευτέρα γιατί θέλει να κάνει μεγάλη παραγγελία». Τα στοιχεία συλλέγονται σε επεξεργάσιμο αρχείο και είναι άμεσα προσβάσιμα από τον εκθέτη τόσο μέσω του ίδιου του κινητού του όσο και μέσω του email του.

Με τον τρόπο αυτό εξοικονομείται πολύτιμος χρόνος και οργανώνεται με τον καλύτερο τρόπο το marketing του εκθέτη, ο οποίος πλέον δεν χρειάζεται να συλλέγει επαγγελματικές κάρτες και να κρατάει χειρόγραφες σημειώσεις. Όλα όσα χρειάζεται για τους πελάτες του – επισκέπτες του περιπτέρου του, είναι πλέον συγκεντρωμένα στο smartphone του και ταυτόχρονα στο email του!
Η εφαρμογή είναι συμβατή με όλα τα Android, IOS και Windowssmartphones.

Η 3EK προσφέρει στους ενδιαφερόμενους εκθέτες την καινοτόμα αυτή υπηρεσία έναντι των 100€ + φ.π.α. για δύο κωδικούς (δύο smartphones).
Για κάθε επιπλέον κωδικό (ο κάθε κωδικός θέτει σε λειτουργία την υπηρεσία σε ένα smart phone) παρακαλούμε απευθυνθείτε στην εταιρεία μηχανογράφησης EXPODATA στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πρακτορείο Ταξιδίων